Gjestebok
Takk for besøket! Vi synes det er kjempehyggelig om du skriver en liten hilsen i gjesteboka! Dessverre er det altfor få som gjør det - vi har mange besøk, men få hilsener. Det er bare å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen hvis du vil. Kjente og ukjente, skriv noen ord da vel!
Skrevet av Heidi Rønning, 29. okt, 2011
Først vil jeg takke for fin omtale på innlegget på Enyo sin hjemmeside. Nå har jeg luska rundt her på Rustadmoen og tittet på herlige hunder og ikke minst noen utrolig flotte valper. Det var morsomt å se både slektskapet og likheten mellom valpene og Enyo. Har laget en link til deres side på hjemmesiden. Ønsker dere lykke til med valpene. Håper de kommer tol gode hjem.


E-post:
Hjemmeside: http://www.my-enyo.com
Skrevet av Anne-Sofie Hetlevik, 3. okt, 2011
Hei. Vi er interessert i den langhårete Tispa i j-kullet. Vi bor i Sørskogbygda og har 1 langhåret tispe fra før som er 6 år og har akkurat mistet elste jenta som ble 11 år. Vi har god plass og stort uteområde til bikkjene våre. Håper vi ikke er for sent ute til å komme i betraktning. MVH Anne-Sofie Hetlevik


E-post:
Skrevet av brit lien, 1. okt, 2011
jeg deltar på hvalpekurs og er veldig fornøyd med dette.Uten stress,må eller skal, gjør meg som hvalpeier mindre stresset og mer glad i å ha hund.
Og at det er praktisk og IKKE mye tid til teori med hunden i bilen er også bra.Og info om haslbån kontra sele på en måte som gjør at en kan tenke sjøl,Her har vi en god pedagog som kursleder!!


E-post:
Skrevet av brit lien, 1. okt, 2011
jeg deltar på hvalpekurs og er veldig fornøyd med dette.Uten stress,må eller skal, gjør meg som hvalpeier mindre stresset og mer glad i å ha hund.
Og at det er praktisk og IKKE mye tid til teori med hunden i bilen er også bra.Og info om haslbån kontra sele på en måte som gjør at en kan tenke sjøl,Her har vi en god pedagog som kursleder!!


E-post:
Skrevet av Aase Nygård, 16. aug, 2011
Hei Dere

Takker for titten påsiden dres, har bare tittet littkjapt igjnnom siden eg e stuprøtt no midt på natten :-) Kommr innom igjen for å s på deres flotte hunderog så nakes vi på FB, takker også Gunn for mange gode råd

MVH
Aase N


E-post:
Skrevet av Maria Kipperberg Tollås, 8. mai, 2011
Hei! Har bladd meg timesvis gjennom forskjellige oppdrettere av schæfer i Norge (og utlandet riktignok), og ble bare mer bestemt for Rustadmoen for hvert ord jeg leste! Dere virker som et utrolig koselig, men seriøst oppdrett:) Har selv vokst opp med to schæfere og blant annet cavalierer, pomeranien og flat coats rundt meg så trives med hund kan man si! Begge schæferne vi hadde under oppveksten hadde flotte, rette rygger og det er blant annet dette jeg har vært på leting etter, og elsket både farge, form og beskrevet gemytt på hundene deres! Planlegger altså ikke å få et familiemedlem til i form av en schæfer før neste år, så vi er sikker på økonomien og har ordnet oss ferdig med ny boplass, men da har jeg god tid til å lære samboeren om verdens fineste rase!:) Håper vi snakkes neste år, drømmevalpen er ei tispe av Frida og Quinto, kraftig og varme farger med en del svarte tegninger! Hehe, det går vel an å forhåndsbestille sånt? :)


E-post:
Skrevet av Georg Flakstad, 3. jan, 2011
Hei!
Godt nytt år til alle dere på Rustadmoen!
Nå har Heiko vært hos dyrlegen og hatt 2. valpekontroll. Dyrlegen syntes han var en flott og godt bygd hund. I dag stoppet vekten på 12 kilo. Jeg er takknemlig for at Heiko ble min, han er en skikkelig god gutt og lett å ha med å gjøre. Jeg ønsker dere lykke til videre! Vennlig hilsen Georg


Skrevet av Tore og Lena, 26. des, 2010
takker for hilsen i GB vår

Vil ønske dere en fortsatt God Jul og et Godt Nytt År!

Hilsen Kennel Yobaro


E-post:
Hjemmeside: www.kennelyobaro.com
Skrevet av Hildegunn & Monica, 25. des, 2010
Hei hei :)) Vi i kennel Iveco vil få ønske dere en riktig så god jul og et godt nytt år :)

Jule hilsen fra Iveco gjengen :)


Hjemmeside: www.kenneliveco.com
Skrevet av Frode og Sissel, 25. des, 2010
Ønsker deg fortsatt en flott jul og ett godt nyttår, Vi møtest vel på nyåret og lykke til med valper og hundene ellers

Klem fra Nes


E-post:
Hjemmeside: www.drekzor.com
Skrevet av Roar Lundstein, 22. des, 2010
Hei til dere.
Vil få ønske dere ei flott jul og et riktig godt nytt år. Gleder meg til å treffe dere igjen.


E-post:
Hjemmeside: www..http// drekzor.com
Skrevet av Gerd, 3. nov, 2010
Intressant hjemmeside med mye nyttig å lese og fine bilder. Lykke til meg hvalpkullen. Håper dere finner bra hjem til dem alle. MVH Kerriehedens kennel // Gerd


E-post:
Hjemmeside: www.kerriehedens.se
Skrevet av Evy, 24. okt, 2010
flott side :-)


E-post:
Hjemmeside: http://www.123hjemmeside.no/Pride_of_Norway
Skrevet av Marianne, 4. aug, 2010
Hei hei. Tusen takk for at dere passet Geisha for oss. Hun sov hele veien hjem i går. :) Sliten men lykkelig. :)

Marianne


E-post:
Hjemmeside: http://www.hundene.org
Skrevet av Anne Lise Borgundvåg, 15. jul, 2010
Heisann.
Ønsker å melde valpen vår på valpekurs nå i høst.
Det er en blandingshund ( far: Boerboel og mor: lapphund, samojed og hovawart). Han er født 25.04.2010.
Fint om du sender litt info etc.. tilbake på e-post til meg :-)
mvh
Anne Lise


E-post:

Nyeste kommentarer

18.10 | 11:28

Hei, vasket gulvet med Ajax gulv vask og gikk bort i fra bøtten for å hjelpe guttungen og når jeg kom tilbake sto hunden og drakk fra bøtten. Er det farlig?

15.08 | 17:46

Så søt❤️🤣😍😍😍😘😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😜😜😜😜😚😚😚😚🥳😇😇😇😇😇😇😍😍ssssåååå ssssøøøøttttt!!!!!!!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️😝

01.03 | 16:11

Ja det var nok en chodsky pes jeg hadde sett. Har dere den rasen tilgjengelig?

01.03 | 09:01

Ukjent rase for meg. Om du da ikke mener en chodsky pes? Det blir av og født dverg-schäferhunder men det har vi heldigvis aldri fått :)