Gjestebok
Takk for besøket! Vi synes det er kjempehyggelig om du skriver en liten hilsen i gjesteboka! Dessverre er det altfor få som gjør det - vi har mange besøk, men få hilsener. Det er bare å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen hvis du vil. Kjente og ukjente, skriv noen ord da vel!
Skrevet av Nils J Blix, 23. nov, 2008
Hei
Denne siden bør dere ta en kikk på:
http://www.hundelandet.com

Nils


E-post:
Hjemmeside: http://www.hundelandet.com
Skrevet av anne mette stene, 11. nov, 2008
hei, skulle gjerne deltatt på valpekurs hos dere snarest! jeg har en 4md gammel jakt cocker(hann). han er nok litt i det tøffeste laget, og jeg trenger hjelp til å takle han.
vennlig hilsen anne mette og rocky
mitt tlf:93001156


E-post:
Skrevet av Jeanette, 29. okt, 2008
En hilsen fra Fax!
Fax er nå en riktig god kosegutt på 40kg(!) og 68cm i mankehøyde. Han er fremdeles smal, men begynner å fylle seg ut godt rundt nakken og brystpartiet. Fax har de siste to månedene hatt litt vondt i frembena og tidvis haltet litt. Men det var gudskjelov "kun" voksesmerter og det har allerede avtatt noe. Vi håper det er over i løpet av de neste ukene slik at vi kan stille på vikingskipet. Han begynner å bli riktig så lydig, også når han er rundt andre hunder. Fax er fremdeles en veldig snill hund som gjør lite galt, han er også veldig flink rundt andre hunder og blir nok aldri noen brumlebass, selv om han kan være en ertekrok når han først er blitt varm i trøya. Men når han er så lydhør og knyttet til flokken sin er det ikke noe problem. Han er fremdeles mørk i fargene, bildet viser ikke riktig farge da han er rød og fin, sadelen er fremdeles helt svart.

Varme hilsener fra "lillegutt" på Kløfta


E-post:
Skrevet av Kari Skogli, 9. okt, 2008
HEI.... Lurer på hvilke dato og klokkeslett valpekurset og det fra ca 6 mnd begynner? Vi har en Kongepuddel på 5 mnd,vet ikke hvilke kurs som evt passer best?


E-post:
Skrevet av heidi mørkhagen, 26. sep, 2008
hei;-) lurte på hvilken dag unghundkurset er og hvilket klokkeslett.
hilsen heidi


E-post:
Skrevet av Katrine, 13. aug, 2008
Hei og takk for hyggelig hilsen i gjesteboken min.
Det er supert at det er flere som har samme syn på hundetrening :)
Ellers har jeg jo tittet litt rundt på siden din og den er utrolig informativ og flott, med mange bilder av de nydelige hundene deres :)


Hjemmeside: http://www.whiteviking.com
Skrevet av Karina, 10. aug, 2008
Hei! Ser du skal starte opp kurs igjen, når da? Jeg og Brutus er klare for mer lærdom:) Hilsen Karina!


E-post:
Skrevet av Eros, 11. jul, 2008
Til Hermine,mammaen min! Gratulerer med bursdagen din...! Jeg kommer nok snart en tur og besøker deg og søstra mi!!!


E-post:
Skrevet av Tuva Elvsveen Nielsen, 19. jun, 2008
Hei alle sammen!
Sender en liten hilsen fra meg og Ervin. Vi er sååå gode venner! Bare se hvordan vi deler maten...


E-post:
Skrevet av Lisbeth & Ingar, 24. mai, 2008
Hei på deg Gunn Tove og gratulerer med ny flott hjemmeside. Artig å se bilder av halvsøsken til våre kull. Kara fødte natt til torsdag og det ble 5 gutter og 2 jenter.
Kommer dere på utstillingen i Hedmark?

VH
Lisbeth & Ingar


E-post:
Hjemmeside: www.kennellisgard.com
Skrevet av Eros, 19. mai, 2008
Hei! Takk for i går. Eros var fornøyd etter lek og trening. Men slankekur blir han ikke med på...han spiste opp resten av skinkesteika i stad...he he.Bare et lite ubevoktet øyeblikk,så vips...borte på et blunk!! Så ser han på deg med deeet blikket og kan ikke skjønne at dette kan være noe å lage oppstyr av...! GODGUTTEN VÅR!


E-post:
Skrevet av Jeanette Furulund, 18. mai, 2008
Hei,
en hilsen fra Fax og familien på Kløfta. Her går alt veldig fint. Og selv om Fax nok er den snilleste og roligste valpen vi noen gang har hatt er han på ingen måte sløv. Han er en våken og veldig klok liten gutt som ikke kaster bort unødige krefter på stress. Vi ventet oss nok en tid med mye biting og litt "krangling" med minstemann på 1,5 og en del bitemerker på ting i huset. Men Fax er veldig grei og begrenser seg stort sett til de to lekene som er hans, en kong og en lekehund. Og ikke har han "plaget" minstemann når hun løper rundt heller, de begynner derimot allerede å bli veldig gode venner. Han er også blitt husvarm på kontoret til Freddy og noe bortskjemt av kollegaer der tror jeg. I helga fikk han utvidet flokken sin med ytterligere en katt og en hund på min side av familien. Det gikk også veldig fint. Vi nyter en herlig valpetid før puberten bryter løs. Han er en veldig flott hund.


E-post:
Skrevet av Lena, 1. mai, 2008
Hej!!
Trevlig sida med fina hundar!Lycka till vidare!
Mvh Lena


Hjemmeside: www.zenaris.se
Skrevet av Hilde Hovelsen, 30. apr, 2008
Heisann:=)en liten hilsen fra Steinkjer!Freddy er verdens fineste hund! Han vokser seg stor og er litt av et matvrak!Trives godt er en sindig og rolig gutt ja,har lært seg mye på kort tid. Var på miljøtrening i går,lå bare å "kjeik" på de andre hundene, var eksemplarisk. Skal begynne på valpekurs 22.mai.

Hilde,Ketil og Dina. Freddy hilser til alle!


E-post:
Skrevet av Aud Storsveen, 29. apr, 2008
Vært inne og sett på sidene.Veldig fine hunder og sider. Håper Mika skal få lære seg litt "folkeskikk".Vi gleder oss til å fortsette med kurs. Aud og Mika


E-post:

Nyeste kommentarer

18.10 | 11:28

Hei, vasket gulvet med Ajax gulv vask og gikk bort i fra bøtten for å hjelpe guttungen og når jeg kom tilbake sto hunden og drakk fra bøtten. Er det farlig?

15.08 | 17:46

Så søt❤️🤣😍😍😍😘😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😜😜😜😜😚😚😚😚🥳😇😇😇😇😇😇😍😍ssssåååå ssssøøøøttttt!!!!!!!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️😝

01.03 | 16:11

Ja det var nok en chodsky pes jeg hadde sett. Har dere den rasen tilgjengelig?

01.03 | 09:01

Ukjent rase for meg. Om du da ikke mener en chodsky pes? Det blir av og født dverg-schäferhunder men det har vi heldigvis aldri fått :)