Siljubergvollens Arga

Siljubergvollens Arga 1992 - 2003

Du var den første valpen som ble født hos oss, av to tisper i Siljubergvollens A-kull, 1992.
En kraftig, sterk, lys, selvstendig valp. Far var NS Uch Polarulvens Brico, en hund med stor styrke fysisk og psykisk. Mor var Fahnda av Thorbergrud.
Du viste tidlig temperament og arbeidsglede. Det bodde mye av alt i deg. Vi prøvde oss i lydighetsringen, med veldig gode resultater. Vant mange stevner i klasse I og II. Brukshundkåring tok vi også, null problem. FA var spennende med deg, og figuranten i sosial kamp ble ganske svett :) Mye trøkk, men vi hadde også et godt samarbeid, derfor fungerte det bra. Noen enkel hund var du definitivt ikke, men med rett opplæring fungerte du bra overalt. Utstillingskarrieren var ikke den mest imponerende, du var stor og kraftig og fikk blå sløyfer, men det holdt til avlskåring. Valper fikk du likevel ikke, etter et par forsøk ble de planene lagt bort i noen travle år for oss. Vi hadde nok kommet lenger i Lp karrieren, men en korsbåndskade gjorde det ubehagelig for deg å sitte rett/raskt så da fikk du slippe konkurranser etterhvert. Etterhvert flyttet vi fra Oslogryta og hit opp til Rustadmoen, og her fikk du mange gode år. De siste tre rene som alenehund i en travel småbarnsfamilie, men også den rollen taklet du godt. 11 år gammel fikk du kreft i bukspyttkjertelen, og ble raskt dårlig. Siste turen til veterinær var bestilt på mandag, men du døde fredelig her hjemme lørdag kveld, rett etter at du hadde ønsket lille Hermine velkommen. Det var som du overlot familien din til henne - og den arven tok hun godt vare på. Du er den eneste hunden vi har gravlagt her hos oss, og det var en stor glede å ha hatt deg hos oss hele livet, Arga min.

| Svar

Nyeste kommentarer

18.10 | 11:28

Hei, vasket gulvet med Ajax gulv vask og gikk bort i fra bøtten for å hjelpe guttungen og når jeg kom tilbake sto hunden og drakk fra bøtten. Er det farlig?

15.08 | 17:46

Så søt❤️🤣😍😍😍😘😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😜😜😜😜😚😚😚😚🥳😇😇😇😇😇😇😍😍ssssåååå ssssøøøøttttt!!!!!!!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️😝

01.03 | 16:11

Ja det var nok en chodsky pes jeg hadde sett. Har dere den rasen tilgjengelig?

01.03 | 09:01

Ukjent rase for meg. Om du da ikke mener en chodsky pes? Det blir av og født dverg-schäferhunder men det har vi heldigvis aldri fått :)