Kunnskaper og holdninger
Vårt hundehold
Våre hunder er først og fremst familiehunder. De er med på det meste, og trives med det. Ingen hund trives med å være alene det meste av tiden, og det å få delta i familielivet er utrolig viktig. All verdens trening og turer vil aldri veie opp for det å stå alene i en hundegård eller et bur det meste av livet. Vi legger derfor vekt på at hundene skal være sosiale, snille mot alle mennesker og dyr, ikke stresset eller vaktsomme, og noenlunde veloppdragne. Det utelukker selvsagt ikke at man kan ha glede av hunden på lange og korte turer, trene lydighet og bruks, trekke eller kløve, delta på utstillinger og prøver...  de er allsidige som gode schäferhunder skal være..

Teksten Lederskap, klikkertrening og kjøttboller finner du under Lederskap.
Trening, kurs og opplæring
Vi benytter bare moderne, "snille" metoder overfor våre hunder og valper, og på kurs og treninger som vi arrangerer for alle som vil delta.

Valpekurs og unghundkurs med hovedvekt på oppdragelse og problemforebygging holdes vår og høst. Neste kursstart april 2010!

Hundetreff på enkelte søndager, med vekt på sosialisering, kontakt, enkel lydighet m.m, datoer kommer....

Bistår også med privattimer/problemkonsultasjoner i den grad jeg har tid. Prøver også å svare på mailer jeg får, når noen ber om råd.

Utdannet instruktør, hundetrener, mentalbeskriver, har konkurrert i lydighet og bruks, biolog fra UiO, med tillegg innen psykologi og pedagogikk.
Vårt oppdrett
Vi driver et lite oppdrett av schäferhund, har hatt ett kull i 2007 og ett i 2008. Kull ventes forhåpentligvis i påsken 2010. Lang erfaring med rasen, se mer under "Tidligere kull"
Hannene vi har valgt å bruke er plukket ut på grunn av sin solide avstamning, sitt utmerkede gemytt og sine allerede beviste avlsegenskaper mht helse, mentalitet og fysikk. Vi har også meget gode kunnskaper mht oppdrett, ernæring, tidlig læring og sosialisering, og bruker mye tid på valpene vi oppdretter. Selvsagt bor valpene hovedsaklig inne sammen med oss, barna, kattene, hundemamma og vår(e) andre hund(er). Dette for å gi våre valper og valpekjøpere det aller beste utgangspunkt.
Vi følger opp valpene også etter levering, og det er en forutsetning at begge parter holder kontakt videre.

Du vil få ærlige svar på alt du spør om. Rasen vi oppdretter har mange sterke sider, men også noen svake - og skal man kunne forbedre den, må er informasjon og åpenhet helt nødvendig. Informasjon du finner på denne nettsiden, eller annen informasjon om våre hunder kan fritt publiseres videre - vi driver ingen form for sensur av korrekte opplysninger.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Marie Stjernholm | Svar 06.05.2013 10:05

Hurra for kloke hundefolk med snille, trygge hunder som inkluderes, elskes og oppdras med kjærlig hånd! Keep up the good work!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.10 | 12:01

Ønsker og kjøpe ei tispe
Fritz Rendall
Vegskiftebakken 4
8256 Røkland
Tlf 932 44 612

...
01.05 | 16:09

Ikke noen valper nå, men venter trolig kull i juni og juli.

...
01.05 | 16:07

Hei jeg lurte på om dere har flere igjen?

...
05.04 | 15:19

Hei! Ta gjerne kontakt på sms 91749817
Venter trolig kull i juni.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE