Ikke bare hunder......

Ronja har blitt stor pus nå

Lille Bølla Bolla begynner å bli en stor, flott dame. Ikke mye igjen av det utsultede, vettskremte lille vesenet vi fant... nesten like bred som lang!

Lille Bølla Bolla (Ronja)

20. august 2009 fikk vi uventet familieforøkelse. Morfar som var på besøk fant en utsultet og meget redd kattunge bak garasjen vår. Den skalv av redsel og var nedkjølt og for svak til å rømme unna - selv om den nok gjerne ville. Pusen ble tatt inn i varmen, fikk eget kattebur og litt mat, og tilbragte det meste av dagen med å frese til oss :)
    Det viste seg at denne lille frøkna var født ute og ikke hadde vært sett av famlilien hun tilhørte på to uker. En bror var også borte, han har aldri dukket opp. Pusen ble innvilget asyl hos oss. Hun var da ni-ti uker gammel og veide 385 gram (bare skinn og bein). Badet ble sykestue, det ble diare som resultat enda vi var forsiktige med foring så det ble mye dusj og stell. Det tok en uke før hun var sterk nok til å gå ordentlig, og så smått begynte å leke - men etter det gikk det raskt framover og lillepusen ble meget matglad og trinn - og kjælen også.
Har blitt kjempekompis med Mozart, og blir tolerert av Flora.

Ronja - liten, sint og redd.... Ligner en ugle, synes mange.

Flora og Mozart

Felles interesser: fuglebrett!

Mozart

Mozart ble hentet fra Hernes i mars 2009, en liten kosete ramp som trengte et nytt hjem. Flora var ikke helt begeistret med en gang, men sjarmtrollet ble snart ønsket velkommen :)
Hundene var nok litt skumle, men med en ring av selvtillit får man taket på dem også!

To søte små

Grå jentepus Flora og gul bror Tassen flyttet inn til oss i januar 2007.
Disse bildene har deres første matmor, Marie, tatt.

Tassen

Født 13/10-06, bror til Flora. Flyttet inn hos oss etter nyttår 2007. Snill pus som har vært veldig glad i hundene våre, og ofte var å finne midt i valpeflokken. Forsvant juli 2008, har kanskje blitt med en bil til Oslo. Har ikke funnet spor av han, tross iherdig tråling i nærmiljø og mange etterlysninger. Fortsatt har vi et lite håp......

Din overskrift

Tassen og Flora koser seg

Din overskrift

Dette var vår føsrte prs, Pussi. En snill og kosete frøken som kom til oss høsten 2005, og som dessverre ble påkjørt i desember 2006.

Nyeste kommentarer

18.10 | 11:28

Hei, vasket gulvet med Ajax gulv vask og gikk bort i fra bøtten for å hjelpe ...

15.08 | 17:46

Så søt❤️🤣😍😍😍😘😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😜😜😜😜😚😚😚😚🥳😇😇...

01.03 | 16:11

Ja det var nok en chodsky pes jeg hadde sett. Har dere den rasen tilgjengelig?

01.03 | 09:01

Ukjent rase for meg. Om du da ikke mener en chodsky pes? Det blir av og...