Hunter feirer ettårsdag. For anledningen med leverposteikake m. bringebær, og selvsagt med bursdagshatt!

Havanna, sensommer 2011. Nesten ett år.

Henriette

Hermine, Elvira, Henriette og Josefine november 2011

Ida og Havanna på RIK-trening på Brandsrud

Havanna og Ida på sporkurs (ikke på sporet akkurat her da...)

Hanzo og Anne Sofie trener på å gå fint, også i åkeren!

Vakker gutt, Hanzo!

Hunter og Elena trener også flittig - her er det noe rart som går forbi....

Litt dralek er også fin belønning, synes Havanna

Stram og kjekk Hunter !

HeyLady har også blitt en veldig pen jente :)

Rustadmoens Hanzo 22 mnd HD A, Excellent 2JKK

Henriette, snaut 2 år

Hedda, nesten 2 år

Hunter, sommeren 2012

Hera

Heiko, 2 år

Mange valper i H-kullet, så det blir mange bilder :)
Flere er også aktive på kurs, trening og utstilling!
Derfor et nytt album her, hvor du finner bilder fra ca ett års alder.

Info om hver enkelt:
Hachico (Marco) bor på Hamar, frisk og sterk, en flott gutt med velbygget kropp og vakre farger! Velbygget hund, men ikke utstilt. Marco har betydd utrolig mye for sin eiers helse og rehabilitering etter alvorlig sykdom. HD A, AA A

Hanzo bor i Rendalen. Frirøntget. Trener litt lydighet, og har vært å treffe på klbbtrening selv om han har lang reisevei. Stilt med Excellent som unghund. Hanzo har vært innom her på "dagpass" og er en vakker og hyggelig gutt.

Hunter har flyttet med sin eier fra landlige Rena og blitt bygutt i Oslo. Hadde to ganger tarminfeksjon som valp og var spinkel en periode men har blitt en stor, flott , vakker og snill gutt - HD/AA A. Har ofte vært innom her og lekt med familien Bereist er han også, tog, fly, båt... :) Har nå flyttet til Nord-Norge med eier.

Heiko bor ved Moss. Mye ute på turer i skog og mark med sin eier. Ikke røntget, men er en frisk og aktiv og meget trivelig gutt. Behandlet for ormebitt og beinbetennelse, men ble helt frisk igjen - kraftig og sterk gutt dette og vi vet hvor mye han er satt pris på av eieren sin :)

Hazard (Hasse): Flott og meget snill langhåret gutt, som sommeren 2011 fikk langvarig diare (undersøkt for bukspyttkjertelsvikt men hadde ikke det) og ble avlivet av sin eier rett etter fylte ett år. En avgjørelse vi er dypt uenig i, men omplassering/tilbakelevering ble nektet av eier. Trist og unødvendig.

Hera bor ved Harestua. Flott, snill og helt nydelig langhåret tispe. Røntget for HD og AA med resultat A :) Gått lydighetskurs. Bor sammen med litt eldre hannhund og de to er uatskillelige. Helt frisk.

Havanna bor i Elverum. Er den som ligner mest på sin mamma. Stor kraftig gyllen tispe, utstilt med ML1 (klassevinner). C hofter, A albuer. Trener spor og litt brukslydighet, treffes ikke sjelden på klubbtreninger. Er ei gromjente. 

Hedda bor på Lørenskog, er en snill og omgjengelig familiehund. Hun er solgt til nær familie, så vi har alltid god og oppdatert kunnskap om henne. Helt frisk, ikke utstilt. Ikke røntget, men aktiv og sterk og sprek. Så grei at alle i familien kan gå turer med henne, og hun er flink til å holde seg innenfor tomtegrensa også.

HeyLady (Lady) bor i Trysil. Familiehund, snill og grei. Ble akutt syk før fylte ett år og ble operert for en sammenvoksning i tarmen (noe som kan være medfødt eller oppstå etter infeksjon, skader e.l.) og ble helt frisk igjen. Fikk en tablettkur pga mistanke om begynnende hjernehinnebetennelse, diagnose usikker (rykninger i ansiktet) men i slike tilfeller er det lurt å behandle tidlig for sikkerhets skyld, og det gikk da også bra. Hun fikk sommeren 2013 problemer med å tisse, lammelser i rygg/bakpart. Bedre etter antibiotikakur, men fikk tilbakefall. Mistanke om infeksjon i sentralnervesystemet? Ble avlivet på veterinærs anbefaling tre år gammel pga tilbakefall en uke etter avsluttet antibiotikakur, da hun ikke klarte å gå.

Henriette var jenta vår. Hun var en liten, spretten og sjarmerende tispe som gjennom hele oppveksten har herjet hardt med sin mor og mormor, uten noen gang å ha haltet eller blitt utslitt. Røntget med HD A og AA A. Utstilt med Meget Lovende og Excellent og var en fast og korrekt bygget hund med en sjelden middels størrelse. Masse spenst, hurtighet og arbeidslyst. Kvikk og lærenem, dessverre mistet vi henne 2 år gammel av blodpropp etter tragisk skade.

| Svar

Nyeste kommentarer

18.10 | 11:28

Hei, vasket gulvet med Ajax gulv vask og gikk bort i fra bøtten for å hjelpe guttungen og når jeg kom tilbake sto hunden og drakk fra bøtten. Er det farlig?

15.08 | 17:46

Så søt❤️🤣😍😍😍😘😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😜😜😜😜😚😚😚😚🥳😇😇😇😇😇😇😍😍ssssåååå ssssøøøøttttt!!!!!!!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️😝

01.03 | 16:11

Ja det var nok en chodsky pes jeg hadde sett. Har dere den rasen tilgjengelig?

01.03 | 09:01

Ukjent rase for meg. Om du da ikke mener en chodsky pes? Det blir av og født dverg-schäferhunder men det har vi heldigvis aldri fått :)